Dajmrulltårta!
Dajmrulltårta
3 ägg
1½ dl socker
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vatten 2 msk kakao
Fyllning:
100 g smör
1½ dl florsocker
1 äggula
2 tsk vaniljsocker
1 krossad dubbel Dajm
Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt övriga ingredienser.
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna.
Grädda i 250o ca 5 minuter. Stjälp upp kakan på ett papper med strösocker.
Låt kakan kallna. Rör ihop alla ingredienser till fyllningen och bred över kakan.
Rulla ihop den.
Tips! Om du lägger en fuktig handduk under papperet när du stjälper upp kakan så
spricker den inte så lätt när du rullar ihop den.

Kommentarer
Åh va kul det ska bli att ses snart med våra små!! En ytte pytte pytte och en pytte =)