Oh happy days!

Igår va det en så där dag när allt roligt hände...Först blev vi väckta av en trevlig tjej som ringde från en modellagentur som jobbade för Ellos...öh va tänkte vi nyvakna och smått förvirrade..ni har kommit fel..Men då va det en söt kollega till mig som tipsat dom om Noah, som modell! De hade kollat på honom på bebisbubblan och tyckte att han såg ut som ett litet charmtroll och undrade om de fick skicka honom som förslag till Ellos. Eum...hmmmm ni tycker att vår son är modellsöt-JODÅ det skulle väl gå för sig :D Både jag och Martin pös såklart av stolthet.

Men nu får vi väl se om han håller måttet för Ellos, hur som helst tycker ju vi att han är världens finaste ändå! Vad jag förstod så söker dom bebisar främst med strl 74-80, Noah är ju en 68'a fortfarande men det skulle de oxå behöva så om nån mer stolt mamma/pappa tycker att sin bebis är perfekt som modell så kan jag skicka vidare STINAS (modelone) mailadress.

Den andra roliga grejen som hände igår va att vi äntligen fick sålt vår fina båt! Har inte varit värsta trycket på den sedan den legat ute men häromdan kom ett par från Östersund (!!!!) och tittade på den och bestämde sig i stort
sett på plats att dom ville ha den, men igår blev det alltså klart!

Sedan åkte vi till Humlans leksaker på Tjörn som säljer ut för 20–50% vi fick köpt alla grejer vi gått och funderat på! En (turkos) tripptrapp stol, grindar till trappen och en gåstol :) Vi hann t.om med ett besök på banken för att häls på mormor och fixa lite annat. Här kommer dagen i bilder...



Vi började med mysig frukost på utealtanen...sen pimpade vi morgonglada Noah med en rosa blomma


Modell?...Han vill mest av allt ta kameran...:)


Noah med nya prylarna!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej hej!
Hon heter Stina, inte Lina : )
Va kul om Noah får bli modell!
Kram kram! / Johanna N (tipsaren)
smurfenlina sa…
just det :) FIXAT kul att du läser bloggen! kram
Karin W sa…
Åå Humlans leksaksaffär. Där köpte jag min grymma Barbiebil och min första cykel som var rosa och alldeles underbart söt *ler* Det ser ut som Noahs nya grejer var super fina å de e klart att han är perfekt som modell.
Kram Karin
smurfenlina sa…
Hej Karin va kul att se dig här :)
Jennie sa…
Jag e intresserad! Vill också ha Emelie i en klädkatalog juh! :)
Ska man maila den tjejen då?
Kram!
Oooh där har vi en till som sitter tidigt, hur gammal var han när han lärde sig sitta? Elvira lärde sig på sin 5-månaders-dag. Elvira springer omkring i gåstolen, finns inget som stoppar henne =).

Kram från Malena från Familjeliv
smurfenlina sa…
Malena: ja snabbt går det :) Noah va oxå 5 månader...betyder detta att dom kryper tidigt!?!?!? :)

kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!