ska vi behöva ge tillbax honom nu...

Idag hade vi hembesök av BB hemtilldig :) jättebra var hon och det var så skönt att få svar på alla frågor som poppat upp nu när man varit hemma ett par dygn! Dock såg han gul ut tyckte hon och det nämnde de på BB oxå. Men värdena såg bra ut där så vi fick åka hem. Nu tog dom ett nytt blodprov, mamma grät kan jag tillägga, usch! sticka min älskling sådär....... och svaret på det blev sådär. Dock var bm jättenöjd med Noah för han äter och bajsar superbra och är väldigt pigg vilket i annat fall kunde varit illavarslande. Men han är alltså gul och värdet (gulsot) var högt så imorrn bär det av till NÄL igen för ytterliagare ett prov så får vi se sen vad som händer....vi skulle dock inte oroa oss. L Ä T T.

Nu väntar vi på besök av nyblivna mormor och morfar....och nu vaknade sötnosen så nu blir det mat!

hörs igen
//T

Kommentarer

Anonym sa…
Men ojdå, stackars liten. Eller är det mer synd om föräldrarna kanske ;) Skönt i alla fall att åka in o kolla läget såklart. Det går finfint ska du se!
Men vad är "BB hemtilldig", haha, har jag aldrig hört talas om...?Kommer någon från sjukhuset hem o kollar läget? Lycka till i morgon!
Kram kram
smurfenlina sa…
jajemensan det är hembesök helt enkelt fast inte från BVC utan från BB. Sånt har dom om man åker hem innan bebisen är 3 dygn! Jättebra var det.

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!