Exakt 2 veckor kvar!

Ja...idag är det exakt två veckor kvar till bebis "dodate". Vad som är ganska fantastiskt är att det faktiskt ÄR det oxå (kan möjligtvis bli 2 veckor plus 2 dagar) För när datumet blir 27 februari blir jag igångsatt pga. att jag går på specialistmödravården och behandlas för diabetes....

I början kändes det som en kamp mot klockan eftersom man hört så mkt trist om igångsättningar, men min "rädsla" har alltid varit att gå över tiden alldeles för länge så nu känns det verkligen bra istället. Kommer bebisen igång av sig själv är det naturligtvis toppen det med men båda alternativen känns bra.

Annars då...ja kroppen är ganska tung nu och långsam! Vi två som lever i den vill absolut inte sova på nätterna och inatt tror jag minsann att min underbara man Martin blev skengravid han oxå för han vaknade klarvaken mitt i natten. Vi låg och småpratade tidigt imorse om hur allt kändes. Han är bäst min man, kunde inte fått mer stöd än vad han gett mig under hela denna gravidupplevelsen! Imorse gick jag upp och åt frukost med honom och sen la jag mig och fick faktiskt sovit 2,5 timma!! Så nu känns det nästan som jag sovit en hel natt :D Tror verkligen på det där att det är kroppens sätt att ställa in sig på sömnlösa nätter!

Idag får jag besök av två goda vänner, Camilla och Sofia och deras små guldklimpar. Camillas Albin och Fias två tjejer Elsa och Lily. Har varnat dom att jag inte orkar pyssla idag så det kanske blir jag somblir ompysslad :)

dax att hämta posten nu!
Vi hörs
/Therese

Kommentarer

Unknown sa…
Tänkte skriva något, snällt, rart och uppmuntrande men jag är inte så bra på sådant och jag har inga tips att ge men jag ser framemot att två personer jag tycker om ska bli tre...
Camilla sa…
Hej gumman!
Vilken fin sida du pysslat med, den ska vi självklart följa med spänning.
Nu väntar vi alla på att eran lilla :-) guldklimp skall komma ut i världen, ska bli så roligt.
Hoppas helgen har varit lugn o härlig och att du fått sovit ut och sparat lite krafter.
Tack för trevligt sällskap i fredags, vi hörs snart.
Massa KRAMAR på er.
smurfenlina sa…
Åh vad kul med lite meddelande här på bloggen:) kram på er mina vänner!

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!