Han hade krympt...

Igår var vi på BVC och träffade vår BVC sköterska, hon var jättetrevlig och lugn med ett uns av virrighet men det passar oss fint :) Allt gick bra, Noah växer iaf på bredden, han hade gått upp återigen och vägde 3180 g. Men längden blev en tillbakagång haha. Nu när han mättes var han bara 48 cm så han hade krymt. Men Matrin sa att han vid förlossningen var svår att dra ut i sin fulla längd så det va inte så konstigt.

Igår kväll/natt hade vi även första natten av vakenhet pga att mamma ätit helt fel saker. tacopaj med sin beskärda del av lök och senare även ett par chokladbitar.
...suck. Jag och Noah somnade vid fyrasnåret...pappa vartill stor hjälp och bar runt honom en stund så att jag och brösten fick vila hua! Så nu har vi lärt oss det. I förmiddags hade vi besök av hela familjen Nilsson. Samt stolte kusinen Rasmus, tyvärr va jag väääldigt urlakad och trött efter nattens bravader så jag var inget vidare sällskap. Men Noah var faktiskt pigg och vaken hela besöket och var hos både mormor och morfar och moster och kusin!

Idag ska vi göra ett nytt försök med vagnen om han är riktigt trött, det är superfint väder ute och mamma och pappa behöver verkligen få luft! Ikväll ska vi även försöka ha en mysig kväll i soffan, de senaste dagarna har vi bara däckat i sängen alla 3 framför TV'n, men ikväll är det ju faktiskt melodifestival!
Nu vaknade Noah så nu blir det full rulle igen :)
kram på er alla goa vänner. Ha en fin helg
!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!