Kända ansikten...

Ville bara berätta lite mer om NÄLtiden för det tedde sig så lustigt att jag och Martin råkar kända några få härliga människor som jobbar på NÄL. Och det roliga är att de för tillfället råkar vara på förlossningen och BB. När vi kom in till förlossningen kikade vår gulliga kompis Linda in ftersom hon är barnmorskestudent och började sin praktik på förlossningen bara några dagar innan det va dax för oss, och naturligtvis jobbade hon dagen D. Kändes tryggt även om vi kommit överrens om att det känts lite för nära att hon skulle vara med förlossningen. I vanliga fall jobbar hon på BB så naturligtvis fick vi lite besök även där!

Men sen va det även så kul att Lindas kompis Stina som oxå är barnmorskestudent även jobbade dagen då Noah kom och hon var med på vår föräldrarutbildning så vi visste vem hon var och klickade direkt, så vi bad lite snällt om att få henne på vår förlossning så då ha
de vi även där ett känt och tryggt ansikte. Hennes handledare Malin (vår barnmorska) kände vi inte innan men hon var som jag redan berättat fantastisk!!

Senare på BB fick vi riktigt finbesök av min vän Jennie som fött sin lilla Emelie på måndagen och var kvar på NÄL, men på en annan avdelning. Hon och nyblivna pappan och sambon Tobbe kikade in till oss och det var sååå härligt att se henne igen. Jennie är
oxå från Sri Lanka och vi har känt varandra sen vi var små och våra föräldrar (som var i Sri Lanka samtidigt) presenterade oss för varandra. Sen dess har vi varit brevvänner och det var ju helt otroligt att våra bebisar kom med bara några dagars mellanrum! De berättade att de haft med en barnmorskestudent som dom tyckte om jättemkt som heter Linda, det var dock inte vår Linda men en annan Linda som vi faktiskt oxå känner :D...Tyckte att hela NÄL upplevelsen blev lite extra förgylld iom att vi träffade såpass många nära och kära!

Idag ska vi iväg till BVC...får uppdatera om det senare!
bjuder på en liten Noahbild

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!