omvänt!

Ja, igår när Jag och Noah var hos Sofia så vände han sig från rygg till mage, bara så där, precis som att han alltid hade gjort det. Så nu blir det till att passa....det sämsta är att han verkligen tycker det är härligt med sin nyvunna frihet och gärna rullar över på mage på natten, har vänt honom två gånger inatt huuu.

Igår utvecklade det sig till en helt underbar dag, va ju som sagt hos Sofia, på eftermiddagen skulle hon till Lyrön där hennes kompisar öppnat ett fisk & skaldjurs café, längst ute på udden ligger det. Så jag och Noah hängde med ut. På ca 10 min hade Sofia (som måste vara världens mest effektiva kvinna) packat in två barnvagnar, en bärsele, flyttat mitt babyskydd till hennes bil, in med ungarna. Och dessutom fick hon med en bra att ha väska med saft och bullar i..............och där stog jag som ett fån och det enda jag kunde bidra med var att sätta fast mitt eget barn i stolen. Övning ger väl färdighet får vi hoppas :) Sen hämtade vi Elsa på dagis och så bar det iväg.

En annan mamma, Anna som hade med sin 3 månaders Knut och sin lite större 2 åring Alida (som båda två oxå är små mjölchokladpraliner) så det va riktigt kul med barn i olika åldrar, vi blev 5 tjejer, 5 barn och 2 hundar. Vi tog bilen till en av tjejernas somamrstuga, Angelica där vi hämtade upp henne och hennes tvillingsyster Therese. Sen promenerade vi ner till cafét som var LJUVLIGT! En sjöbod längst ut på udden och ett vackert trädäck uppe på klipporna där vi satt med hela ekipaget och njöt av varm sol, fläktande vindar, god mat och fika....En mysig krydda till detta ställe är att amn även kan ta båten dit så jag tror att detta kommer bli riktigt populärt, kan varmt rekommendera det! Noah hade det nog jättemysigt, sov i vagnen och var vaken när vi åt, men på vägen hem va det inte roligt längre så det blev en lite ledsam resa hem men efter att fått mjölk på flaska och gosat lite så somnade vi sött alla 3. Och jag kan lova att jag och Martin lär åka ut till Lyrön inom kort!!

Tyvärr fick jag ju inte med kameran, höll i den hemma och så tänkte jag..äsch jag ska ju bara ta en promenad med Sofia, men jag kanske kan få låna ett kort som någon annan tog...:)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!