öroninflammation :(

har jag aldrig haft förut men ajajaj vad ont det gör. Precis när alvedonen börjar verka känns det helt ok, bara ett tryck mot örat men inte den där smärtan i halva huvet. Men när den släpper.....då är det inte kul gott folk.

Tvillingarna verkar känna på sig att mamma är trött och hängig för de är väldigt stilla och snälla i magen, nästan oroväckande stilla. Men när jag tänker tanken så gör nån av dem ett litet hopp där inne och det känns så härligt!!

Noah är inne på sista dagarna av inskolning och tyvärr måste vi säga att det gick bättre i början. Nu vet Noah vad som komma skall (pappa lämnar byggnaden i 2 timmar) och det är inte roligt alls. Så ledsamt. Dessutom har i stort sett alla 15 övriga barn kommit tillbaka från sommarledigt så det är inte riktigt lika lugnt och stillsamt som de första dagarna var, vilket lilleman tycker är lite jobbigt. I morgon ska vi testa att lämna några fler timmar så får vi se....chansen att han faktiskt kommer somna med de andra barnen är minimal (stackars fröknarna :/)

Nästa vecka har vi ju inte så mkt val då vi båda jobbar. Och jag måste lämna alla mornar.....kommer vara ledsen varje morgon om han ska gråta varje dag...:( Men han vänjer sig väl också som alla andra barn. Hur fin förskolan är och hur gulliga hans fröknar än är vill man ju helst kunna vara med sitt barn så mycket mer.....

Kommentarer

Caroline sa…
Ajaj, stackare! Hoppas att det är på bättringsvägen i öronen.

Ang ledsna mornar på dagis så är det bara att bita ihop o gå därifrån är min erfarenhet. Inget blir bättre av att man stannar och "daltar" med barnet. Rakt och bestämt att här är det kul att vara, visa ingen osäkerhet utan bara gå med in och aktivera med någon leksak etc. Krama och pussa hejdå och låt personalen ta över. Vinka i fönstret och sen gå. Jag vet det känns sååååå hemskt, men han kommer att lära sig att ni alltid kommer tillbaka. Det är inte lätt det där, men man får lita på att personalen gör sitt jobb och jag lovar att de hör av sig om det inte funkar. Snart vänjer han sig och tycker det är jättekul. Lycka till!
Kram
smurfenlina sa…
Carro!

Tack, känns underligt bra att veta att många andra barn oxå är ledsna vid lämning. Men nu verkar han faktiskt börja ha kul på förskolan när pappa gått iaf :)
Antis sa…
Tänkte precis ge samma råd som "caroline"... det finns verkligen inget annat sätt och det om något skapar en enorm trygghet för honom! En dag kommer han springa ur era armar och inte ha tid att säga hejdå och det är den bilden du måste ha framför dina ögon vännen :-) DÅ kan man t o m känna sig lite oviktig, ha ha!
Det kommer gå tippentoppen detta!

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!