Prins & Prinsessa Söt

Igår (lördag) hade vi besök av Jennie, Tobbe och deras lilla Emelie, det va så mysigt! Kan ju säga att hela familjen Blom blev förälskade i denna glada lilla prinsessa! Hon har ju samma vackra färg som vår egna lilla kille så dom va ju så gulliga tillsammans. Emelie är 6 dagar äldre än Noah så dom är ganska lika i storleken och utvecklingen, det är så kul att träffa andra med bebisar i samma ålder för det händer så mkt varje månad så det är mycket man vill prata om. Nu pratade vi ju inte bebisar hela tiden, vi åt mat oxå :) det va ju så längesen vi sågs sen sist så det blev allt massa annat prat oxå. Tyvärr regnade det ju så mkt så det blev ingen utflykt som vi hade tänkt, men en liten promenad blev det iaf när det var uppehåll och vi lyckades faktiskt grilla oxå. Nästa gång är det vi som hälsar på dem!



På kvällen la jag och Martin Noah för att bara sitta uppe och mysa och prata lite, gott att få lite tid för sig själva ibland. Noah var inte så pigg på den idén dock, han är så van att vi går och lägger oss tillsammans så jag vet inte hur många gånger vi var inne och klappade, stoppade in nappen fick honom att somna om...hmmm det är dags för oss att verkligen införa lite rutiner nu tror jag....

I fredags var Mattias, Sofia och hennes två tjejer här och hälsade på, vi åt lite mat och busade med barnen och fick väl pratat lite med varandra in emellan där oxå haha :) Annars har det inte hänt så mycket, det ahr ju regnat så otroligt mkt de senaste dagarna så man har ju knappt varit ute, hoppas det blir lite mer "lagom" nästa vecka!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!