YES!

Båda tjejerna har gått upp så bra att de egentligen inte behöver någon ersättning längre. Thea suger fortfarande lite dåligt så henne kanske vi fortsätter ge ersättning till något mål under dagen men annars är det ok! Dessutom behöver vi inte väcka dem på natten längre för att mata, sååå skönt!

Inatt har Mollie varit vaken mellan 21-03 och bara velat amma amma amma....snacka om att suga ur musten ur mig. Hon har varit riktigt arg och högljudd och inte alls kommit till ro. Tillslut fick hon ersättning av Martin och så gick de två och la sig i Noahs tomma säng så vi skulle få lite tyst och lugn i vårat sovrum. Men då vaknade Noah och skulle också ligga i sin säng. Han hoppade in och la sig innerst, Martin tryckte in Mollies napp och Noah la sin storebrors-arm om Mollie och sen somnade alla 3....underbart! Vi hoppas på en lugnare bättre natt inatt!

Tog även en sväng om Noahs förskola idag och visade upp flickorna. De har varit så underbara på Blomman och låtit oss ha Noah där när vi vill och olika tider mm. så det kändes kul att få visa upp våra små sessor så de vet att de finns på riktigt :)




Kommentarer

Linda sa…
Men, vilka underbara små tjejer. Ser väldigt nöjda och välmående ut :)
Anonym sa…
Vilka underbart fina bilder, jag blir tårögd, dom ser verkligen lyckliga och nöjda ut. Thea är SÅ lik Noah.
Va skönt att dom går upp så bra i vikt.
Längtar efter att ses igen.
Hoppas ni får en lugn natt ;).

KRAM på er från Camilla
Anonym sa…
Håller med Camilla! Jag blir också alldeles tårögd! Jösses, så söta de är!!!!! =)

Kramar från Jennie!
Babbelmaja sa…
Men åh sååå söta de är och hur gulligt de ligger ihop.

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!