Noah vår lille hustomte...

Noah har de senaste veckorna växt otroligt mycket! Inte fysiskt alltså utan mentalt. Tror att förskolan gör sitt till :)
Han pratar massor och säger många fler ord, han har en massa lekar för sig som inte riktigt funnits där innan. Hans lilla spis som står i köket används flitigt och det är både kaffekok och saker som värms i spisen. Numera måste vi även kolla micron ordentligt innan vi sätter igång den för där kan det ligga både det ena och det andra från hans lilla "kök".

Igår gjorde han finaste grejen. Han pratade en massa när jag sa att vi skulle gå och byta blöja, sen kom han med sin mjuka hund som han går omkring med hemma. Tillslut fattade jag att hunden skulle ha blöja på sig så det fick vi ju såklart fixa. Efter några timmar frågade jag om hunden hade kissat i blöjan....då drog han av den och han sa förvånat nääääeeee :) bara det va ju roligt. Sen stog han och grejade länge och väl med den där blöjan, jag förstog att han försökta vika ihop den så som vi gör med hans blöjor, lille parveln stog där och försökte och försökte så jag hjälpte honom lite, då tog han blöjan från mig och gick med bestämda steg mot papperskorgen för att där ska ju blöjor slängas!! Jag tyckte att det va såååååå gulligt :)

Han tyker även att tvättmaskinen är världens bästa grej. Och det är jättekul att få lägga in kläder och sen trycka på knappen ojojoj vilken lycka :D

Igår va vi även på Specialist mödrarvården för kontroll av tvillingarna och TillväxtUL. Allt såg fint ut och nu såg man verkligen ansiktena på bebbarna och dom har redan olika utseenden. Låren har blivit mer runda och så även magarna. Som Noah verkar de ligga långt ner på storlekskurvan, men sånna är våra barn helt enkelt-småttingar!

Tvilling 1:

Vikt 721 g.
Hjärtljud Ca 152

Tvilling 2:
Vikt 671 g
Hjärtljud Ca 137


Dock tycker bm och läkare samt diabetessköterska att jag gott kan sluta jobba så jag är sjukskriven fr.om när jag själv vill. Så..troligtvis jobbar jag vecka till....och sen kanske jag då går hem....

Vi avvaktar lite men jag måste tänka på bebisarna i 1:a hand just nu...såklart!

Kommentarer

Linda sa…
Åh, va mysigt när man märker hur mycket de förstår och hur de utvecklas dag för dag. Det med blöjan var ju bara för gulligt. Tycker det är mycket trevligt att du kommer vara hemma en del framöver, då kan vi ses!!! :D Kram till er alla!
smurfenlina sa…
Min tanke också! :)

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!