Mollie & Thea 9 mån ♥



















Ja dessa små bustroll är helvilda, men också otroligt härliga såklart! De vill gärna att man sitter på golvet med dem då är det supernöjda och kan krypa omkring och pyssla och leka för sig själva. Båda två äter som hästar och det syns, för de växer jättebra. Men där slutar likheterna med varandra :) och det är underbart med dessa två små individer som i många fall är varandras motsatser.

Mollie min lilla bestämda dam som jag älskar så för att hon säger ifrån, hon blir vrålarg om hon inte får tag på all god mat som står på bordet, hon vill smaka på ALLT! Hon "pratar" väldigt mycket och har lärt sig var lampan är (dock tittar hon även på lampa när jag frågar var pappa är) Hon älskar att klättra på allt allt allt OCH det bästa av allt är att retas med syrran, om hon skriker skrattar Mollie, hon äääälskar att ta Theas napp rätt ur munnen på henne och fnissar när mamma säger NEJ MOLLIE :) Hon har även börjat ta små små steg framåt med stöd från diverse saker som går att putta framför sig...spännande!

Thea äääälskar musik och kan faktsikt nynna lite på melodin "lilla snigel" Hon följer alltså i brorsans fotspår, hon dansar och klappar händerna så fort hon hör några toner och blir arg om man inte sjunger varje sång flera gånger. Thea är väldigt snabb av sig och har varit före syrran med krypet och att ställa sig upp, men att gå är inte så noga :) Brorsan är det finaste och roligaste som finns och hon lyser upp bara hon hör Noahs röst!

Noah då, ja han är en riktigt stor kille nu och är i stort sett blöjfri på dagarna, beöver han bajsa säger han minsann till att han vill ha blöjan (mamma är mäkta stolt) Han pratar pratar pratar och pratar och lär sig sina Kråke-böcker utantill. Han är riktigt mysig nu och trotsutbrotten kommer alltmer sällan....vi kör metoden time-out nu och det funkar väldigt bra, han behöver komma bort från situationen en stund för att lugna sig. Ofta tänker han också till en extra gång och funderar på varför han är arg....Han älskar fortfarande att vara ute och åka fyrhjuling är bara BÄST!

Nu vaknade en av tjejerna.....back to work :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!