Förkylda familjen...

Ja nu är förkylningen här igen. Värst är det för Noah som alltid får feber och en så otäck hosta, han hostar nästan så han kräks. Den här gången tänker jag ringa till VC och se om han inte kan få nått dämpande....inte så lätt att sova med en sån hosta......

Tjejerna är lite snuviga och nyser en del men är iallafall pigga och goa.
Mamma och pappan här i familjen har halsont och lite snuva på det....

Idag tänkte jag att barnen själva får berätta lite om hur de har det :)

Noah
Just nu är jag jätteförkyld och vill helst sitta i pappas knä, men snart är jag frisk och då ska jag cykla!! det är såååå roligt att cykla, får inte riktigt till det där med tramporna än men jag övar och övar. Sen har jag fått en jättecool (nyaste ordet btw)  motorcykel av min bästis och granne Pontus. Den går på el så jag behöver bara trycka ner en pedal och styra :) Har kul på min förskola också och har massor att berätta för mamma och pappa när jag kommer hem, för prata- det är jag riktigt bra på! 


Mollie
Jag är en glad liten skrutta som just nu mest gillar mamma. Pappa tycker att jag skriker massor när jag är hos honom men jag vet inte jag....;) Vände mig från mage till rygg för några veckor sedan och jobbar nu stenhårt på att vända mig från rygg till mage, det är väääldigt nära. Sen tycker jag om att hålla i saker! Speciellt i spegeln som hänger i gymmet där kan jag ligga och spegla mig en bra stund. Övar mkt på att stoppa in nappen i munnen och det går ganska bra...man måste väl inte ha RÄTT del i munnen eller...?? Mamma har gett mig konstiga saker att äta....nån gång sa hon att det va morot och palsternacka, det va jättegott. Men sen gav hon mig nått som hette potatis och det va jätteäckligt- usch! Banan var också gott föressten....men mest av allt gillar jag att gosa in mig vid mammas bröst eller att få mjölk i flaska...då blir jag så glad att jag måste sprattla med hela kroppen :)


Thea
Jag är en morgontrött liten tjej men när jag är pigg är jag glad nästan hela tiden! För ett par veckor sen hittade jag mina fötter och jag ääälskar mina fötter! Jag kan både dra och bita i dem :) Vänder mig gör jag från alla håll och kanter- om jag bara vill :D Äter lite annat än mammas mjölk nu och det är heeelt ok. Mamma säger att jag är så duktig för jag kladdar inte lika mycket som syrran! Syrran sover väldigt mycket, det gör INTE jag varför sova när man kan gosa i mammas famn...eller ännu bättre, mellan mamma och pappa i sängen, jag är som storebrorsan säger dem :)


Ja våra små pluttar är jättemysiga, vi kämpar på här hemma med massor av hjälp av våra föräldrar förståss! Noah har blivit beviljad 1 dag till på förskolan, nu kommer han gå mån-torsdag ist. Vi får testa och se hur det går helt enkelt.....vi tror på att det kommer bli jättebra!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!