Det är inte ofta...


Men ibland åker det på likadana kläder. De här fina är name it som vi fått från goa Emma :) Thea har föressten gjort vändningen från rygg till mage nu oxå. Man ska väl aldrig säga så här men barnen sover riktigt bra nu. Speciellt flickorna, de sover 6-7 timmar i sträck. Sen sover de även långa stunder på dagarna. Lätt att bara lägga ner i sängen så somnar de själva. Något som Noah aldrig gjort...det går onekligen åt rätt håll här nu :)

Kommentarer

Therése sa…
Sover sötnosarna tillsammans? Då kanske de får tryggheten av varandra, det måste ju onekligen vara skillnad för en tvilling att ha sitt syskon...

Hmm roliga klädmärken säger du...
Jag gillar ju Molo, Nova Star, Pomp de Lux och Villervalla bl a. Ska fundera på om jag kommer på fler!
smurfenlina sa…
Tess: Nej nu sover faktiskt tjejerna i egen säng på natten, det blev så efter sjukhuset. Mollie har ganska länge blivit störd av att Thea hela tiden vill gosa och det blev lite trångt nu tyckte vi.

Men på dan lägger jag dem bredvid varandra ibland och det tycker dom är mysigt! de verkar gilla att höra varandra....
smurfenlina sa…
Tess: Ps! Tack så hemskt mkt för tipsen!! kram
Såå söta dom är!!! Hur gamla är dina barn? Kramar Satu & The Baby Dolls
Jätte söta är dom! :) Vad heter dina barn?

Kramar
Fia sa…
Men vilka små sötnosar!
Fia sa…
Tack, vilka fina namn dom har =)
Anonym sa…
Å va stora dina små tjejer blivit! De är så fina! Skönt när det går åt rätt håll. Och man uppskattar det ännu mer när det varit slitigt. Va gott att de somnar själva, underlättar ju absolut när det är så mycket annat som är dubbelt. Passa på å njut :) Kram Mia!

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!