Inlägg

Visar inlägg från november, 2009

Filmbevis :)

lilla krypet

Ja nu får man väl officiellt säga att Noah kan krypa. Nu i veckan satte jag honom på rumpan i sitt rum och gick in i badrummet för att borsta tänderna och efter en stund såg jag ett gulligt-lite irriterat ansikte kika fram i dörröppningen :) och idag kröp han från vardagsrummet till köket. "Bäst" går det när han är lite irriterad för då blir han väl så arg att han tar sig fram på ren ilska :) Det är lite blandat vanligt kryp på knäna/has på knäna, men fram kommer han iallafall-om han verkligen vill haha. Kort rapportering idag efter en lång dag med dränering av gräsmattan som fortsätter imorgon med ny fräsch arbetskraft!

Julpyssel del I

Bild
Ja kanske inte så mycket pyssel men julgardiner, stjärnor och adventsljusstakar är iallafall uppe nu och jag njuter. De som känner mig vet att jag bara älskar julen med tomtar, julbak och det mesta annat som tillhör (julstress och julklappsinköp i sista minuten tillhör inte denna kategori) julen. Noah var inte det minsta med på mina planer att julstöka igår så han grät i stort sett hela dagen. Jag tror a tt han fortfarande hade en släng av diverse "svininfluensavaccinbiverkningar" men han var så ledsen! Och regnade gjorde det så at försöka ta sig ut var inte så lätt. Så när pappa kom hem på eftermiddagen blev han så lycklig så han klängde sig fast resten av kvällen tills han somnade. Måste ändå säga att han ändå sovit bra i 3 nätter nu, inatt sov han visserligen hos oss hela natten men han sov ändå bra. Idag har vi haft en mer händelserik dag. Först var vi på öppna förskolan i Herrestad och var med på rolig sångstund. Den första han såg när vi kom dit var Wilma och han gav he

sömnlösa nätter

Helgen har gått i sömnlöshetens tecken. I fredags fick Noah svinissprutan (själva stickandet gick bara bra, för alla parter ;)) och efter det åkte vi till Johanna och Wilma och lekte hela eftermiddagen. Men på kvällen började Noah bli varm och gnällig och febern höll i sig trots alvedon. På lördagen var han sig själv igen tyckte jag så vi åkte till mormor och morfar som passade Noah medan jag och Camilla åkte till Göksäter för lite shopping. Det hade gått jättebra fram tills när jag kom tillbaka då var lillen riktigt riktigt ledsen och han började få feber igen. Sen vet man ju inte om han även var öm i benet efter sprutan :(. Jag hade på morgonen upptäckt att även den andra tanden nere börjat titta fram och tandsprickning kan ju även det sätta sina spår. På kvällen skulle jag iväg och träffa några kompisar men det kändes inte bra att ta med honom eftersom han inte alls var sig själv så han fick vara hemma med pappa. Han somnade ganska sent men hade iaf varit på bra humör. Men sen på na

Stoltheten!

Bild

Stora idolen!

Bild

egentid för mamma

Bild
Ja, den här helgen går i egentidens tecken för mig. Igår (lördag) åkte jag till Göteborg för att träffa min äldsta vän Louise . Vi hade middag på en Indisk restaurang och konsert inplanerat. Restaurangen hade verkligen god mat och trots att vi var där väldigt tidigt så var det nästan fullt. Så efter god mat och ett glas rött fortsatte vi vidare till Storan för att se Heather Nova . Vi tyckte faktiskt båda två att det var en riktigt bra spelning! Eftersom ingen av oss hade något direkt sug efter en sen kväll gick vi hem och pratade och drack te, en väldigt mysig kväll blev det! Nu är jag hemma igen och har fått jätte jättemånga pussar av Noah som hållt sin fina pappa igång. Och nu ska jag snart åka till bästa Camilla och bara hänga i deras soffa och snacka strunt. Noah får vara hemma hos pappa och sin farbror Magnus som kommer och hälsar på! Här är vår lille goding!

Jajemensan...

Nu är Noah lite röd nere i tandköttet och jag känner tydligt en vass liten pigg, första tanden ser snart sitt ljus :)

snorigt!

Noah är en riktig snorunge just nu det började igår kväll och stackars lillen har inte sovit speciellt bra inatt. Svårt att andas och ändå ville han ha nappen men då blev det ju ännu värre och snoret rann istället. Jag och M gjorde några tappra försök med näsfridan men det tar ju lixom inte slut så lätt. Så idag är han lite smågnällig, febern håller sig iaf borta! I helgen var vi nere i Gbg och firade kusinen som blev hela 9 år gammal! Stora killen är han ju nu och sååå go och snäll, speciellt mot Noah som bara avgudar honom! Det var stora ögon hos Noah när han äntligen fick sitta hos Rasmus så fina kusiner! Vi har också haft skaldjursafton här med några goda vänner. Idag fick vi tyvärr hoppa över öppna förskolan, vi skulle lämna bilen på service och så är ju Noah inte så kry så det var lika bra! Hoppas på att han iaf inte blir värre så att vi kan hälsa på moster Nena i Bollebygd till veckan!

Det är nära...

Idag ålade sig Noah FRAMÅT på golvet så det känns som att det börjar närma sig krypet nu....men gåstolen är fortfarande vääldigt rolig så idag alternerar vi :) Det känns som att han behöver kunna ta sig från liggande till sittande innan krypet kommer igång ordentligt för han blir så arg när han ligger på mage efter en stund och inte kommer någon vart. Han har gjort det några gånger på skötbordet (där han är en riktig busunge numera) och även i våran säng... Själv har jag haft två dagar med riktigt hög feber (iaf för att vara mig) Hade 39,8 som mest och jag orkade knappt ta mig ur sängen på två dygn. Är inte rikitigt bra än tyvärr, har en jobbig hosta som hänger kvar. Så längre uppdatering än så här blir det inte idag!