2,5 dag kvar till 6 veckors semester!

Och visst längtar jag....men det är riktigt lungt och skönt på jobbet nu (därför jag snor åt mig 5 min och uppdaterar bloggen lite :)) så därför känns inte sista veckan direkt odräglig. Dessutom har jag bokat massagetid idag så jag ska verkligen njuta av lugnet på jobbet (vi har ju förmånen att få gå på massage på arbetstid- i mån av tid naturligtvis)

Igår när jag kom hem verkade barnen ha rullat sig i lerpölar hela dagen, de va så härligt skitiga! Precis som det ska vara på sommaren, de luktade smuts, svett och solkräm haha riktigt skönt efter mormor gett alla 3 en rejäl dusch. Underbart att snufsa i deras hår vid vällingtajm. Just nu vid vällingen matar jag och Martin Noah och Mollie. Thea är perfekt nöjd med att halvsitta bekvämt i nya soffan, nergosad i en kudde och dricka välling själv! Både Mollie och Thea pratar otroligt mkt nu. Mollie säger många ord som vi förstår. Thea pratar många många meningar- som vi inte förstår. Men de pekar och förklarar så gott det går. Och vi får breda leenden och skratt när vi lyckas lista ut vad det är de menar!

Noah är inne i en otroligt frustrerande bebisperiod som aldrig verkar vilja ta slut. Han har varit sjuk en del det senaste och varit hemma från förskola, jag tror att han sett lite mer hur Mollie och Thea har det/gör hemma och ser hur mkt bebisar dem är och vill oxå ha en del av den kakan. Bli påklädd, matad, kissa i kalsongerna mm...men det är ju inte så lätt när man faktiskt har två andra som verkligen behöver den här hjälpen....det ÄR skillnad...och när man (mest pappa nu då) måste hjälpa TVÅ att äta så är det inte så lätt att även hjälpa lilla storebror med samma saker. Speciellt när man vet att han faktiskt KAN själv- det ökar ju frustrationen om man säger så-Några råd?.....
Det är en kamp vid många måltider nu..Dessutom är vi helt säkra på att han är allergisk mot nått utomhus. Igår kom han in och kliade sig i ögonen så hela hans vänsteröga svullnade upp. Skönt att ha flytande Clarityn hemma då!

Vad har hänt det senaste då...jo vi fick tillbaka bra med skattepengar så nu har vi gjort om vårt vardagsrum nere och projekt göra om flickornas rum är påbörjat i tanken och det finns en plan. Det vi bestämt att vi ska göra under semestern är att byta dörrar på övervåningen. Men resten kanske inte är så kul att göra på semester. Det är ju inte bara att göra...allt ska flyttas ut och de mesta ska faktiskt inte ens tillbaka in i rummen då Mollie just nu delar rum med kontorshörna och Tha delar rum med gästsäng. Nu när vi gör om ska det naturligtvis bli deras egna rum! MEN det som står där inne behöver ju hitta ett nytt hem någonstans i huset....och vi har egentligen inga rum kvar. Det blir nog en del av vardagsrummet uppe som vår agera kontorshörna....och då i sin tur är det saker som får flytta på sig :) Ja ni vet hur det är...:)

Nu blir det jobb! Ha en underbar sommar allihop- må vi få mycket SOL!
Kram
/T

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!