Längtar efter semester...

...ja efter Martins semester såklart! Ska bli så härligt att få vara lediga tillsammans alla fem. Vi kommer mest vara hemma så får det bli lite spontana utflykter när vi vill/orkar/tycker att det funkar....det är en hel del att förbereda när vi ska iväg.

Häromdan var vi och hälsade på syrran och hennes sambo Glenn i hans sommarstuga, hela bilen var fullpackad med tvillingvagn, extrakläder, stol och annat bös som man faktiskt behöver.....så det är inte bara att dra iväg. Men det är roligt när vi försöker oss på det och det funkar!
Bild lånad från Philips avent

Just nu är vi uppe i en "matperiod" när tjejerna testar en massa olika maträtter, smaker och konsistenser. Vi har även jagat efter en mugg till Mollie. Thea tar mugg med hård pip jättebra men Mollie bara tuggar och fattar inte riktigt hur hon ska göra. Men nu har jag hittat en Aventmugg med mjuk pip som funkade superbra!

Båda äter mat med stor entusiasm, torsk är väl det enda som inte faller varken Thea eller Mollie i smaken, men lax funkar!
Det blir sjukt dyrt med burkmat för två små och så fort de fixar mat med lite bitar i ska jag börja laga mer själv. Tycker det är svårt att få till den här riktigt släta fina purén själv. Frukt funkar ju men mat är svårare.

Annars börjar det röra sig framåt bokstavligen. Thea står på alla fyra och hoppar fram som en liten kanin. Mollie har börjat väldigt försiktigt hon också men hon är istället väldigt stadig på att sitta.

Noah fortsätter sin knaggliga sömn vilket får bli ett semesterprojekt att jobba på. Men han är iaf go och glad om han bara får sova och äta på dagarna vilket är härligt! Han har varit ute med mormor och morfar i husbilen och myst i 2 nätter, det kan det nog bli mer av :)



Kommentarer

malin sa…
ojojoj, här händer det grejer! :) Julia vill bara stå, blir sur om man böjer på benen.. ;P men rullar runt hela tiden istället, så vem behöver krypa då?! häromdagen hade hon rullat till soffbordet o hittat ett spelkort som tydligen var väääldigt gott. kram
Anonym sa…
vilka jättesöta filmer, de jobbar för fullt :)
Linda sa…
Godingar!

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!