Julhelgen!

Hej allihopa!

Hoppas julen har varit bra och att ni fortfarande njuter! M jobbar idag (så är det ju tyvärr i serviceyrken) men han har iaf varit ledig julafton och juldagen på dagen, sedan jobbade han hela långa natten med att köra hem alla fyllisarna från krogen, det hade minst sagt varit fullt upp!


I år firade vi julafton med min familj och vi hade det jättemysigt. Noah missade tyvärr tomten eftersom han såklart förlängde sin standard halvtimmesvila till över timmen och han hade en väldigt otålig kusin som undrade var tomten höll hus. Men massa fina klappar fick han ändå och det fick vi också! Martin fick en väderstation och jag fick ett vackert stort uppläggningsfat i glas! Noah var väldigt speedad
och somnade tillslut vid 23-tiden men sov väldigt oroligt. Så natten var ingen höjdare, ingen av oss sov speciellt mycket tyvärr. Eftersom M skulle jobba juldagsnatten gjorde vi en mellanlandning hemma så att killarna fick en lång skön vila.

På Juldagen firade vi med Ms familj och det var lika mysigt där såklart! Noah fick så fina saker och jag fick BUZZ till PS3 (!!!!) och M fick några CD skivor han önskat sig! Och Noah fick äntligen träffa tomten! Rädd blev han iallafall inte, han ville mest klämma på tomtens näsa och ge honom några kramar :) Jag och Noah stannade hos svärföräldrarna över natten och M kom hem vid 6-tiden på morgonen och vi sov och sov och sov. Jag och Noah vaknade efter halv 10 och M gick upp vid 13-tiden, lagom till middagen. Välbehövlig nattsömn!
Förutom julmat, klappar och Kalle så är det ju VINTER ute! Och självklart har vi varit ute och åkt pulka!


Tyvärr har vår relativt nya kamera gått sönder så vi får låna lite bilder från våra föräldrar, ska ta ett kort på Noahs fina klappar också så ni får se vad han fick men det kommer senare!

God fortsättning!
Fam Blom


Kommentarer

Anonym sa…
Fin liten julnisse, tck för igår. Vilken trevlig bogg du har ;-)/zera

Populära inlägg i den här bloggen

2015

4 år idag!